Peru - Podnikateľské prostredie, obchodné zvyklosti a kultúrne špecifiká - Pauličková, Katarína (2007)
Peru je z kultúrneho aj politického hľadiska veľmi bohatá krajina. Taktiež z ekonomického hľadiska dosahuje za posledné roky výborné výsledky. V súčasnosti priťahuje zahraničné investície a potenciálni obchodní partneri sa začínajú obzerať po príležitostiach uplatnenia sa na peruánskom trhu. Cieľom tejto práce je podať celistvý obraz o Peru a o možnostiach exportu a importu. Okrem charakteristiky peruánskeho trhu sú tu spomenuté aj dôležité zásady a administratívne postupy pri vstupe na trh. Záver práce je venovaný vzťahom medzi Českou republikou a Peru