Reklamní kampaň společnosti Telefónica O2 - Zavázalová, Kateřina; Zamazalová, Marcela; Vyhlídalová, Jana; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2007)
Bakalářská práce analyzuje průběh přípravy reklamní kampaně společnosti Telefónica O2 a poskytuje náměty a doporučení zaměstnancům oddělení marketingové komunikace, vedoucí ke zefektivnění jejich práce. Teoretická část obsahuje doporučené postupy literaturou a praktická část ověřuje, jak to v praxi opravdu funguje. Navíc práce testuje hypotézu, že pouhá změna kreativního zpracování reklamy, bez zesílené intenzity reklamy, má přímý vliv na prodejní výsledky a vnímání nabídky zákazníky
Vedoucí práce: Marcela Zamazalová
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2007
Rok obhajoby 2007
Keywords: analýza; reklama a propagace; podniková ekonomika a management [obor bakal. práce]; bakalářské práce; analysis; advertising; bachelor's theses