Vzájemné hospodářské vztahy České republiky a Ruska - Pochopová, Petra; Taušer, Josef; Černá, Iveta, 1979-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2007)
Tato bakalářská práce charakterizuje vzájemnou hospodářskou spolupráci České republiky a Ruska. Především se zaměřuje na základní kulturní a obchodní vývoj česko - ruských vztahů od roku 2000. Popisuje působení českých podnikatelů v Ruské federaci, jejich odvětvovou a regionální orientaci. Zabývá se také vztahy v oblasti služeb, cestovního ruchu, zadluženosti. V poslední kapitole hodnotí slabé a silné stránky českých vývozců, zaměřuje se na možnosti úspěšného rozvoje podnikatelského prostředí a budoucí vývoj v Ruské federaci
Vedoucí práce: Josef Taušer
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2007
Rok obhajoby 2007
Keywords: mezinárodní obchod [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses