Srovnání systému investičních pobídek v ČR a v SR - Dušková, Veronika; Černá, Iveta, 1979-; Taušer, Josef; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2007)
Práce se zabývá analýzou systémů investičních pobídek v České a Slovenské republice. Věnuje se popisu legislativní úpravy a institucionálního zabezpečení investičních pobídek v obou republikách. Významnou částí práce je hledání společných rysů a specifických odlišností systémů investičních pobídek v České a Slovenské republice. Dále je v práci obsaženo srovnání účinnosti realizace systémové podpory přímých zahraničních investic pomocí investičních pobídek v obou zemích
Vedoucí práce: Iveta Černá
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2007
Rok obhajoby 2007
Keywords: mezinárodní obchod [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses