Prodej nehmotného zboží po Internetu (se zaměřením na hudbu a další autorská díla) - Lichtenberg, Tomáš (2007)
Prodej nehmotného zboží se zaměřením na hudbu, dále filmy, software, fotografie, elektronické knihy a informace. Analýza trhu, situace v ČR a SR. Vliv na marketing, zejména cenovou politiku a distribuci