Prodej nehmotného zboží po Internetu (se zaměřením na hudbu a další autorská díla) - Lichtenberg, Tomáš; Sedláček, Jiří, 1963-; Jop, Miroslav; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2007)
Prodej nehmotného zboží se zaměřením na hudbu, dále filmy, software, fotografie, elektronické knihy a informace. Analýza trhu, situace v ČR a SR. Vliv na marketing, zejména cenovou politiku a distribuci
Vedoucí práce: Jiří Sedláček
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2007
Rok obhajoby 2007
Keywords: filmy; fotografie; hudba; informace; internet; knihy; prodej; mezinárodní obchod [obor bakal. práce]; bakalářské práce; films; photography; music; information; Internet; books; selling; bachelor's theses