Postavení Ruska v mezinárodních hospodářských vztazích - Ostárek, Alan (2007)
Práce se zabývá charakteristikou a zhodnocením postavení Ruska v mezinárodních hospodářských vztazích, jeho vztahu s jednotlivými regiony a WTO