Postavení Ruska v mezinárodních hospodářských vztazích - Ostárek, Alan; Taušer, Josef; Melnikovová, Lea; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2007)
Práce se zabývá charakteristikou a zhodnocením postavení Ruska v mezinárodních hospodářských vztazích, jeho vztahu s jednotlivými regiony a WTO
Vedoucí práce: Josef Taušer
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2007
Rok obhajoby 2007
Keywords: mezinárodní obchod [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses