Jak si založit podnik - Bečvarovská, Klára (2007)
Práce je zaměřená na praktickou část podnikatelského procesu. Nejdříve je vymezení pojmů "podnik, podnikatel, okolí podniku, právní formy podnikání, rozdělení živností. V další části rozebereme proces zakládání společnosti s ručením omezeným. Krok za krokem co udělat, abychom měli s.r.o