Jak si založit podnik - Bečvarovská, Klára; Dvořáček, Jiří, 1947-; Scholleová, Hana, 1964-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2007)
Práce je zaměřená na praktickou část podnikatelského procesu. Nejdříve je vymezení pojmů "podnik, podnikatel, okolí podniku, právní formy podnikání, rozdělení živností. V další části rozebereme proces zakládání společnosti s ručením omezeným. Krok za krokem co udělat, abychom měli s.r.o
Vedoucí práce: Jiří Dvořáček
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2007
Rok obhajoby 2007
Keywords: podnikání; podniková ekonomika a management [obor bakal. práce]; bakalářské práce; business; bachelor's theses