Kvalita keramického zboží a možnosti jejího zlepšování - Davídková, Veronika; Hůlová, Marie, 1950-; Kořánová, Helena, 1947-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2007)
Práce shrnuje proces výroby keramických obkladů a dlažeb a charakteristiky těchto produktů dané postupem a parametry výroby. Práce obsahuje analýzu jakostních reklamací ze strany zákazníků zaznamenaných konkrétní firmou. Na základě výsledků Paretovy analýzy reklamovaných vad je možné určit opatření vedoucí k výrazné nápravě kvality keramického zboží
Vedoucí práce: Marie Hůlová
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2007
Rok obhajoby 2007
Keywords: podniková ekonomika a management [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses