PR politických stran - Martinák, Jakub (2007)
Práce je rozdělena na dvě části. První je věnována obecnému výkladu pojmu Public relations, historii, definici, principům a nástrojům PR. Z obecného výkladu se přechází na takové PR, které uskutečňují politické strany. Stěžejní pro DP je zpracování mediální analýzy, která monitoruje příspěvky o politických stranách v tisku a televizním vysílání. Ze zpracovyných výsledků analýzy jsou nakonec vyvozeny určité závěry