Podnikatelské okolí retailingového řetězce Tesco na trhu v ČR - Čápová, Dagmar; Postler, Milan, 1960-; Mondadová, Jitka; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2007)
Bakalářská práce se zabývá podnikatelským prostředím v České republice z pohledu retailingového řetězce Tesco. V době postupující globalizace a internacionalizace světových trhů je pro mezinárodní řetězce nezbytné znát historický, politický, ekonomický a sociální vývoj země, na jejíž trh se rozhodne proniknout. Pro naplnění cíle práce bylo nutné definovat a charakterizovat širší a užší podnikatelské prostředí v české maloobchodní společnosti a provést spotřebitelský výzkum v terénu
Vedoucí práce: Milan Postler
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2007
Rok obhajoby 2007
Keywords: mezinárodní obchod [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses