Newslettery: metodologie hodnocení - Petráš, Jaroslav; Klas, Jan; Kejkula, Martin; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky (2007)
Teoretická část se zabývá definicí základních pojmů a charakteristice výhod, možných komplikací a oblastí využití e-mail marketingu (resp. newsletterů). Druhá část (metodologická) je zaměřena na tvorbu vlastní metody hodnocení HTML newsletterů z pohledu komunikace se zákazníkem na bázi metodiky pro hodnocení webových stránek. V aplikační části je ověřována praktická použitelnost navržené metody hodnocení na konkrétních newsletterech z oboru automobilového průmyslu
Vedoucí práce: Jan Klas
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky, 2007
Rok obhajoby 2007
Keywords: informatika [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses