Přechod průmyslového vlastnictví při prodeji podniku - Malá, Kateřina (2007)
Práce se zabývá právní úpravou přechodu průmyslového vlastnictví při prodeji podniku, zkoumáním problematických míst v samotné právní úpravě institutu smlouvy o prodeji podniku a návrh jejich řešení. Práce obsahuje i hospodářskosoutěžní aspekty přechodu průmyslového vlastnictví při prodeji podniku a problematiku oceňování průmyslového vlastnictví. V práci je obsažena rovněž komparace zkoumané problematiky s právem USA