Řízení informatiky v malých a středních podnicích - Šmerda, Miroslav (2007)
Bakalářská práce pojednává o řízení informatiky vzhledem k nejvíce uznávaným rámcům. ITIL jako jeden z těchto rámců je pak blíže popsán a také porovnán s rámcem CobiT s ohledem na využití v malých a středních podnicích. Druhá část této práce je zaměřena na specifika řízení informačního systému v tomto sektoru ekonomiky