Řízení informatiky v malých a středních podnicích - Šmerda, Miroslav; Doucek, Petr, 1960-; Dianiš, Erik; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky (2007)
Bakalářská práce pojednává o řízení informatiky vzhledem k nejvíce uznávaným rámcům. ITIL jako jeden z těchto rámců je pak blíže popsán a také porovnán s rámcem CobiT s ohledem na využití v malých a středních podnicích. Druhá část této práce je zaměřena na specifika řízení informačního systému v tomto sektoru ekonomiky
Vedoucí práce: Petr Doucek
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky, 2007
Rok obhajoby 2007
Keywords: malé a střední podniky; informatika [obor bakal. práce]; bakalářské práce; small and medium-sized enterprises; bachelor's theses