Role a efektivně využívané dovednosti manažera v organizaci - Vrňák, Radek; Václavíková, Mária, 1972-; Sigmund, Tomáš; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky (2007)
Obsahem této práce je popis manažerských činností, dovedností a úzkého vztahu těchto činností s manažerskou komunikací, komunikačními kanály a technologiemi v organizaci. Dále je v této práci proveden dotazníkový průzkum, jehož cílem je zjištění efektivních komunikačních a manažerských dovedností v reálné organizaci. Důležitost efektivně využívaných dovedností manažera při procesu komunikace je z hlediska úspěšnosti nejen jednotlivce, ale i celé organizace nezbytný a s tímto vědomím pracuje celá tato práce
Vedoucí práce: Mária Václavíková
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky, 2007
Rok obhajoby 2007
Keywords: informatika [obor bakal. práce]; manažerské dovednosti; bakalářské práce; management skills; bachelor's theses