Informační potřeby a rozhodování manažera ve společnosti Unilever, spol. s r.o., divize Algida - Soukup, Václav; Rosický, Antonín, 1943-; Kubíček, Jovan; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky (2007)
Rozbor informačních potřeb managerů společnosti Unilever jejich a rozhodování za podpory informačních technologií a systémů pro podporu managerské práce. Jádrem jsou analýzy workflow systémů, OLAP aplikací, distribučních systémů (DSS pro rozvozy zboží) a systémů pro správu prodejních nástrojů divize Algida. Práce je orientovaná i na praktické uplatnění při rozvoji IS ve společnosti
Vedoucí práce: Antonín Rosický
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky, 2007
Rok obhajoby 2007
Keywords: informatika [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses