Problémy učinného vedení podřízených - Helešic, Tomáš; Kovář, František, 1940-; Rousek, Pavel; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu (2007)
Tato diplomová práce analyzuje úlohu a metody vedení pracovníků na základní úrovni managementu formou případové studie na břeclavské pobočce firmy AutoCont CZ, hotelu Terezka, Molitanové divize firmy Gumotex a. s. a navrhnout možnosti zvýšení její účinnosti. Obsahuje charakteristyky stylu vedení, efektivní vedení, řešení lidských potřeb, motivaci a jednotlivé manažerské role
Vedoucí práce: František Kovář
Obsahuje bibliografii
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu, 2007
Rok obhajoby 2007
Keywords: manažeři; personální management; management [obor dipl. práce]; diplomové práce; executives; personnel management; master's theses