Platební systémy v prostředí internetu - Vaněček, Jakub; Doucek, Petr, 1960-; Čarný, Ján; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky (2007)
Práce se zabývá srovnáním vybraných platebních systémů na internetu, které jsou dostupné občanům České republiky. Cílem práce je srovnání těchto platebních systémů z hlediska rozšířenosti, bezpečnosti a nákladů na transakci. Práce má usnadnit výběr vhodného systému v různých modelových situacích. Hlavním přínosem práce má být srovnání nákladů na transakci těchto systémů z pohledu zákazníka a obchodníka
Vedoucí práce: Petr Doucek
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky, 2007
Rok obhajoby 2007
Keywords: informatika [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses