Analýza marketingové strategie CzechTourism v oblasti kongresového cestovního ruchu - Luhanová, Eva; Kvítková, Zuzana; Petrů, Zdenka, 1953-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2007)
Bakalářská práce si klade za cíl provést rozbor činnosti agentury CzechTourism v oblasti kongresového cestovního ruchu a navrhnout další možnosti, které by měly přispět k úspěšné prezentaci České republiky jako destinace kongresového cestovního ruchu. První část práce je věnována charakteristice kongresového cestovního ruchu, druhá část se pokouší v závislosti na uvedených statistikách zhodnotit pozici ČR na trhu kongresového cestovního ruchu. Třetí, analytická část, která je těžištěm celé práce, je zaměřena na rozbor marketingové strategie CzechTourism v oblasti kongresového cestovního ruchu včetně provedení SWOT analýzy a doporučení dalších opatření, které by mohly být učiněny ve prospěch jeho rozvoje na území ČR
Vedoucí práce: Zuzana Lechnýřová
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2007
Rok obhajoby 2007
Keywords: cestovní ruch a regionální rozvoj [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses