Marketingová politika firmy v informační společnosti - Marek, Jan; Střížová, Vlasta, 1946-; Bébr, Richard, 1935-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky (2007)
Cíl bakalářské práce je popsat jednotlivé části moderního marketingu.(marketingové prostředí, trh, dodavatelé,…) Dále je cílem práce najít vztahy mezi těmito jednotlivými částmi a analyzovat vazby, které mezi nimi existují. Teoretický základ je dále doplněn o současnou roli internetu a komunikačních technologií v marketingu. Autor čerpá z odborné literatury a odborných článků. Snaží se také využívat své dlouholeté zkušenosti z oblasti informačních technologií
Vedoucí práce: Vlasta Střížová
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky, 2007
Rok obhajoby 2007
Keywords: marketing; reklama a propagace; informatika [obor bakal. práce]; bakalářské práce; marketing; advertising; bachelor's theses