Vývoj a obnova vybrané obchodní firmy - Čížek, Martin (2007)
Rozbor vývoje společnosti Kofola v letech 2002-2006 prostřednictvím marketingového a finančního pohledu. Skze několik oborových klasifikací práce informuje a hodnotí vývoj podniku a celkovou podnikatelskou situaci organizace