Vývoj a obnova vybrané obchodní firmy - Čížek, Martin; Drozen, František; Zatočil, Jiří; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2007)
Rozbor vývoje společnosti Kofola v letech 2002-2006 prostřednictvím marketingového a finančního pohledu. Skze několik oborových klasifikací práce informuje a hodnotí vývoj podniku a celkovou podnikatelskou situaci organizace
Vedoucí práce: František Drozen
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2007
Rok obhajoby 2007
Keywords: mezinárodní obchod [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses