Manažerské hry a jejich význam pro manažery - Šolc, Jakub (2007)
Tato bakalářská práce se úzce týká výuky manažerských her a dává si za cíl navrhnout inovaci výuky ze studentského pohledu. Analyzováním studentských manažerských her vytvořených v minulém semestru jsou v práci objasněny rysy a prvky kvalitní manažerské hry. Dále je zde vytvořen manuál pro jejich vývoj jako metodický prvek pro studenty v příštích semestrech a časový plán tvorby manažerských her v průběhu semestru. Skutečným přínosem práce je tedy návrh inovace výuky manažerských her v předmětu 4SA414 – Systémy pro podporu rozhodování