Manažerské hry a jejich význam pro manažery - Šolc, Jakub; Mildeová, Stanislava, 1959-; Beer, Daniela; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky (2007)
Tato bakalářská práce se úzce týká výuky manažerských her a dává si za cíl navrhnout inovaci výuky ze studentského pohledu. Analyzováním studentských manažerských her vytvořených v minulém semestru jsou v práci objasněny rysy a prvky kvalitní manažerské hry. Dále je zde vytvořen manuál pro jejich vývoj jako metodický prvek pro studenty v příštích semestrech a časový plán tvorby manažerských her v průběhu semestru. Skutečným přínosem práce je tedy návrh inovace výuky manažerských her v předmětu 4SA414 – Systémy pro podporu rozhodování
Vedoucí práce: Stanislava Mildeová
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky, 2007
Rok obhajoby 2007
Keywords: manažerské hry; informatika [obor bakal. práce]; rozhodování; bakalářské práce; management games; decision making; bachelor's theses