Partnerství pro rozvoj vodácké turistiky na řece Ohři - Trčková, Lenka (2007)
Tématem této práce je partnerský vztah. Zjišťuje obecné teoretické zásady fungování efektivního partnerství. Zkoumám vznik a vývoj tohoto svazku a jeho současnou oporu v legislativě, včetně fungujících partnerských modelů a možných způsobů jejich financování. Teoretické poznatky uplatňuje při zkoumání konkrétní případové studie - Partnerství pro rozvoj vodácké turistiky na řece Ohři