Partnerství pro rozvoj vodácké turistiky na řece Ohři - Trčková, Lenka; Novotná, Eliška, 1944-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu (2007)
Tématem této práce je partnerský vztah. Zjišťuje obecné teoretické zásady fungování efektivního partnerství. Zkoumám vznik a vývoj tohoto svazku a jeho současnou oporu v legislativě, včetně fungujících partnerských modelů a možných způsobů jejich financování. Teoretické poznatky uplatňuje při zkoumání konkrétní případové studie - Partnerství pro rozvoj vodácké turistiky na řece Ohři
Vedoucí práce: Eliška Novotná
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze, Fakulta managementu, 2007
Obsahuje bibliografii
Rok obhajoby 2007
Keywords: veřejně-soukromá partnerství; partnerská města a obce; management [obor dipl. práce]; diplomové práce; public-private partnerships; partner cities, towns and villages; master's theses