Mezinárodní dudácký festival ve Strakonicích a cestovní ruch - Housková, Kateřina; Netková, Jarmila; Raabová, Tereza, 1982-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2007)
Ve své práci se zabývám Mezinárodním dudáckým festivalem ve Strakonicích, popisuji jeho historický vývoj, důležité osobnosti, domácí i zahraniční soubory. Zaměřím se na jeho vliv na cestovní ruch Strakonic a celého regionu. Folklor je v řadě zemí velice důležitým produktem cestovního ruchu, na příkladu festivalu chci zhodnotit jeho význam v České republice
Vedoucí práce: Jarmila Netková
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2007
Rok obhajoby 2007
Keywords: cestovní ruch a regionální rozvoj [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses