Finanční analýza podniku Trevos Košťálov, s.r.o. - Kvarda, Petr; Kislingerová, Eva, 1950-; Beneš, Jiří; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2007)
Cílem práce je finanční analýza podniku Trevos Košťálov, s.r.o., a zhodnocení situace společnosti. V první části je nejprve analyzována rozvaha a výkaz zisků a ztrát a to ve formě jak horizontální, tak vertikální s komentáři. Další část je podrobena zkoumání pravidlům financování, poměrovým ukazatelům, analýze pracovního kapitálu, Du Pontově rozkladu, ekonomickému normálu, finanční páce a Altmanova indexu
Vedoucí práce: Martina Kršková
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2007
Rok obhajoby 2007
Keywords: podniková ekonomika a management [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses