Použití SOA v podnikových informačních systémech - Blahanravau, Yauheni (2007)
Práce zaměřena na popsaní zavedení servisně orientované architektury do podnikových informačních systémů.SOA se poravnavá s klasickými řešení,popisují se jeji výhody a problémy oproti tradičním řešením