Použití SOA v podnikových informačních systémech - Blahanravau, Yauheni; Basl, Josef, 1961-; Novotný, Ota, 1971-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky (2007)
Práce zaměřena na popsaní zavedení servisně orientované architektury do podnikových informačních systémů.SOA se poravnavá s klasickými řešení,popisují se jeji výhody a problémy oproti tradičním řešením
Vedoucí práce: Josef Basl
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky, 2007
Rok obhajoby 2007
Keywords: holocaust (1939-1945); informatika [obor bakal. práce]; bakalářské práce; holocaust (1939-1945); bachelor's theses