Analýza aplikace internetu a postavení firmy na trhu. - Peřich, Jakub (2007)
Úkolem této bakalářské práce je zhodnotit, jak společnost zabývající se střešními konstrukcemi využívá internetu ke svému prospěchu. Jako prostředek k dosažení cíle jsem zvolil SWOT analýzu. V té jsem identifikoval jak hlavní silné a slabé stránky společnosti, tak příležitosti a ohrožení. Z důvodu nevyhovujícího využívání potenciálu internetu jsem vytvořil SEM kampaň a na základě výsledku kampaně jsem navrhl řešení potenciálních i reálných problémů