Analýza aplikace internetu a postavení firmy na trhu. - Peřich, Jakub; Černá, Jitka; Novák, Milan; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2007)
Úkolem této bakalářské práce je zhodnotit, jak společnost zabývající se střešními konstrukcemi využívá internetu ke svému prospěchu. Jako prostředek k dosažení cíle jsem zvolil SWOT analýzu. V té jsem identifikoval jak hlavní silné a slabé stránky společnosti, tak příležitosti a ohrožení. Z důvodu nevyhovujícího využívání potenciálu internetu jsem vytvořil SEM kampaň a na základě výsledku kampaně jsem navrhl řešení potenciálních i reálných problémů
Vedoucí práce: Jitka Šlechtová
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2007
Rok obhajoby 2007
Keywords: webové stránky; podniková ekonomika a management [obor bakal. práce]; bakalářské práce; web pages; bachelor's theses