Využití věrnostních systémů pro podporu prodeje internetových obchodů. - Peclinovský, Zdeněk (2007)
Práce charakterizuje internet jako prostředí sloužící k provozování internetových obchodů, snaží se posoudit současný rozvoj e-shopů provozovaných v České republice a především zmapovat, v jaké míře, jakým způsobem a v jaké konkrétní podobě v současné době využívají internetoví prodejci věrnostní systémy pro podporu svých loajálních zákazníků – tyto nejčastěji používané programy porovnat, posoudit jejich vhodnost a případně se pokusit odhadnout budoucí trend jejich vývoje v e-shopech