Využití věrnostních systémů pro podporu prodeje internetových obchodů. - Peclinovský, Zdeněk; Zamazalová, Marcela; Stříteský, Václav; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2007)
Práce charakterizuje internet jako prostředí sloužící k provozování internetových obchodů, snaží se posoudit současný rozvoj e-shopů provozovaných v České republice a především zmapovat, v jaké míře, jakým způsobem a v jaké konkrétní podobě v současné době využívají internetoví prodejci věrnostní systémy pro podporu svých loajálních zákazníků – tyto nejčastěji používané programy porovnat, posoudit jejich vhodnost a případně se pokusit odhadnout budoucí trend jejich vývoje v e-shopech
Vedoucí práce: Marcela Zamazalová
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2007
Rok obhajoby 2007
Keywords: internet; marketing; podniková ekonomika a management [obor bakal. práce]; elektronický obchod; bakalářské práce; Internet; marketing; electronic commerce; bachelor's theses