Řízení firemních financí a řízení finančních rizik - Turková, Andrea; Hnilica, Jiří, 1976-; Scholleová, Hana, 1964-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2007)
Práce se zaměřuje na finanční řízení a problémy, které musí řešit finanční ředitelé malých a středních firem v České republice. Poukazuje na rizika související s mezinárodním obchodováním, na platební morálku odběratelů i na rizika vznikající při účasti bank na profinancování obchodů. Analyzuje tato rizika a hledá způsoby jak jim efektivně předcházet a ne jen následně napravovat již vzniklé chyby
Vedoucí práce: Jiří Hnilica
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2007
Rok obhajoby 2007
Keywords: podniková ekonomika a management [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses