Management podniku a daně - Bartoš, Jan; Dvořák, Jiří; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu (2007)
DP popisuje vliv daňové zátěže a vliv případných změn daňového systému na konkurenceschopnost podniku. Management podniku řeší vysokou daňovou zátěž třemi způsoby efektivní daňové optimalizace: 1. vyplácení nižších mezd vlastníkům společnosti 2. vyplácení cestovních náhrad namísto zakoupení automobilů do firemního vlastnictví 3. nákup dlouhodobého hmotného majetku v pořizovací ceně do 40 tisíc Kč
Vedoucí práce: Jiří Dvořák
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze, Fakulta managementu, 2007
Obsahuje bibliografii
Rok obhajoby 2007
Keywords: management; daně; management [obor dipl. práce]; diplomové práce; management; taxation; master's theses