Finanční analýza společnosti Kaučuk, a.s. - Grinová, Renáta (2007)
Hlavním cílem mé práce bude zanalyzovat finanční situaci společnosti Kaučuk, a.s. v období 2003-2006. Práce se skládá ze dvou částí: z teoreticko-metodologické a praktické části. Má práce by měla odhalit silné a slabé stránky podniku a napomoci k tomu, aby silné stránky byly nadále využity a posilovány a slabé stránky eliminovány