Finanční analýza společnosti Kaučuk, a.s. - Grinová, Renáta; Henkl, Dan; Holajová, Miroslava; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2007)
Hlavním cílem mé práce bude zanalyzovat finanční situaci společnosti Kaučuk, a.s. v období 2003-2006. Práce se skládá ze dvou částí: z teoreticko-metodologické a praktické části. Má práce by měla odhalit silné a slabé stránky podniku a napomoci k tomu, aby silné stránky byly nadále využity a posilovány a slabé stránky eliminovány
Vedoucí práce: Dan Henkl
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2007
Rok obhajoby 2007
Keywords: finanční analýza; kaučuk; podniková ekonomika a management [obor bakal. práce]; bakalářské práce; financial analysis; rubber; bachelor's theses