Health Care System in Chile and Comparison of Certain Result with the OECD Countries - Rosales Toledo, Victor Leopoldo (2007)
Prace charakterizuje tento systém, představuje jeho klady a zápory a srovnavá vybraná data se standardem zemí OECD s důrazem kladeným na srovnání s Českou republikou. V práci je zahrnuta část věnována popisu Chilské republiky