Health Care System in Chile and Comparison of Certain Result with the OECD Countries - Rosales Toledo, Victor Leopoldo; Střitecký, Rudolf; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu (2007)
Prace charakterizuje tento systém, představuje jeho klady a zápory a srovnavá vybraná data se standardem zemí OECD s důrazem kladeným na srovnání s Českou republikou. V práci je zahrnuta část věnována popisu Chilské republiky
Vedoucí práce: Rudolf Střitecký
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze, Fakulta managementu, 2007
Obsahuje bibliografii
Rok obhajoby 2007
Keywords: zdravotnický management; zdravotnické systémy; normy a standardy; srovnávací metody; Česko; Chile; management [obor dipl. práce]; diplomové práce; health service management; health service systems; standards; comparative methods; Czechia; Chile; master's theses