Offshoring automobilového průmyslu do Indie - Kolář, Ondřej (2007)
Práce se zabývá manažerskou strategií přesunu podnikatelských činností do zemí s nízkými náklady – offshoringem. První část obsahuje základní vymezení offshoringu, jeho formy, výhody, nevýhody a nastínění budoucnosti offshoringu. Druhá část rozebírá offshoring do Indie se zaměřením na offshoring automobilového průmyslu