Offshoring automobilového průmyslu do Indie - Kolář, Ondřej; Sedláčková, Helena; Krause, Josef, 1978-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2007)
Práce se zabývá manažerskou strategií přesunu podnikatelských činností do zemí s nízkými náklady – offshoringem. První část obsahuje základní vymezení offshoringu, jeho formy, výhody, nevýhody a nastínění budoucnosti offshoringu. Druhá část rozebírá offshoring do Indie se zaměřením na offshoring automobilového průmyslu
Vedoucí práce: Helena Sedláčková
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2007
Rok obhajoby 2007
Keywords: náklady; podniková ekonomika a management [obor bakal. práce]; Indie; offshoring; bakalářské práce; costs; India; offshore outsourcing; bachelor's theses