Finanční analýza podniku Karosa, a.s. - Skácelová, Martina (2007)
Práce se zabývá zhodnocením finančního zdraví podniku Karosa, a.s. prostřednictvím finanční analýzy. Finanční analýza je provedena z pohledu externího uživatele v letech 2001 - 2005. Použity jsou obvyklé nástroje finančních analýz (vertikální a horizontální analýza účetních výkazů, poměrová analýza, analýza pracovního kapitálu, bonitní modely apod.)