Finanční analýza podniku Karosa, a.s. - Skácelová, Martina; Kopalová, Helena; Mareš, David, 1977-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2007)
Práce se zabývá zhodnocením finančního zdraví podniku Karosa, a.s. prostřednictvím finanční analýzy. Finanční analýza je provedena z pohledu externího uživatele v letech 2001 - 2005. Použity jsou obvyklé nástroje finančních analýz (vertikální a horizontální analýza účetních výkazů, poměrová analýza, analýza pracovního kapitálu, bonitní modely apod.)
Vedoucí práce: Helena Kopalová
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2007
Rok obhajoby 2007
Keywords: podniková ekonomika a management [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses