Centrální správa firemní elektronické pošty - Řenč, Leoš; Kunstová, Renata, 1962-; Svoboda, Jiří; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky (2007)
Cílem této práce je seznámit čtenáře s poštovními systémy a možnostmi jejich spravování takovým způsobem, aby zde načerpané znalosti byly co nejsnáze a nejefektivněji použitelné v praxi. Práce je rozdělena do několika na sebe navazujících částí, kde jsou popsány potřeby firem a jednotlivé modely uspokojování těchto potřeb, systémy pro zpracování elektronické pošty, užité standardy a metody. Dále je popsán právní základ práce s elektronickou poštou, vybrané poštovní servery a Mail Management software. V závěru jsou zmíněny současné trendy v elektronické poště
Vedoucí práce: Renata Kunstová
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky, 2007
Rok obhajoby 2007
Keywords: elektronická pošta; informatika [obor bakal. práce]; bakalářské práce; e-mail; bachelor's theses