Aukční systémy C2C v elektronickém obchodování - Šebesta, Michal; Jandoš, Jaroslav; Hejtmánek, Jakub; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky (2007)
Bakalářská práce se zaměřuje na problematiku aukčních systémů C2C v elektronickém obchodování. V první části obsahuje teoretický základ aukčních systémů a poskytuje rozdělení typů aukcí dle různých hledisek. Dále se věnuje diagramům algoritmů aukcí. V druhé části identifikuje rizika, a odvozuje z nich problémy elektronických C2C aukcí, které dále řeší. Formuluje základní fáze C2C aukcí včetně v nich obsažených procesů, prezentuje diagram procesů a fází, a určuje kritéria hodnocení aukčních serverů, dle kterých pak uvádí hodnocení reprezentativního výběru aukčních serverů. Práce dále obsahuje průzkum zkušeností uživatelů internetu s aukcemi a závěrem popisuje jednotlivé kategorie služeb souvisejících s aukčními systémy C2C v elektronickém obchodování
Vedoucí práce: Jaroslav Jandoš
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky, 2007
Rok obhajoby 2007
Keywords: aukce; elektronický obchod; informatika [obor bakal. práce]; bakalářské práce; auctions; electronic commerce; bachelor's theses