ADMINISTRACE DATABÁZOVÉHO SYSTÉMU ORACLE 10g A JEJÍ VÝUKA V PROSTŘEDÍ VŠE - Macák, Petr, 1969- (2007)
Cíl práce Cílem práce je vytvořit příručku a VMWare imidž ke kurzu 4IT340 - Základy správy databázového systému ORACE a umožnit tak studentům snadnější zvládnutí probírané látky. Způsob dosažení cílů Využití zkušeností s výukou a vytvoření srozumitelné a čtivé příručky zaměřující se na hlavní principy a myšlenky. Přínos práce Vytvoření příručky, která se stane vhodným studijním materiálem pro výuku kurzu a umožní studentům probíranou látku lépe vstřebat